Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεχίζει τις επαφές με στελέχη του ΠαΣοΚ ο Γ. Παπανδρέου

Νοεμβρίου 23rd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Απ. Κακλαμάνης: Η ανασυγκρότηση του κόμματος δεν γίνεται με όρους λάφ στάιλ

Συνεχίζει τις επαφές με στελέχη του ΠαΣοΚ ο Γ. ΠαπανδρέουΜε στελέχη του κόμματος και της ΚΟ συναντήθηκε την Τρίτη ο κ. Γ. Παπανδρέου, συνεχίζοντας τις επαφές του για την επόμενη μέρα στο ΠαΣοΚ.
Ο τέως πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου κ. Μ. Καρχιμάκη, τον γραμματέα της ΚΟ κ. Β. Έξαρχο, τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γρ. Νιώτη, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Χρ. Πρωτόπαπα και τον γενικό διευθυντή του ΠαΣοΚ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Την ίδια ώρα, άλλα στελέχη καταθέτουν τη δική τους άποψη για τα τεκταινόμενα με τον κ. Απ. Κακλαμάνη να σημειώνει ότι η όλη διαδικασία διεξάγεται με όρους λάιφσταιλ και δεν απαντά στις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΠαΣοΚ.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής κ. Κ. Καρτάλης ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι εσωτερικές διαδικασίες στο ΠαΣοΚ, σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που το κόμμα στηρίζει όλες τις διαδικασίες για την 6η δόση θα πρέπει να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ είπε, μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χρόνο, να πάνε παράλληλα οι διαδικασίες αυτές, η μία δεν επηρεάζει την άλλη. Πρέπει να ξεκινήσει ο διάλογος για την ιδεολογική ανασυγκρότηση. Τα πρόσωπα μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες τους για την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι μέχρι τις εκλογές πρέπει να έχουν αποσαφηνιστεί όλα τα ζητήματα που αφορούν τα θεσμικά όργανα του ΠαΣοΚ».

Αντιθέτως στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε: «Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει πολύ πιο σοβαρά, και θα έλεγα και κατεπείγοντα, ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν όλους».

Εξέφρασε τη διαφωνία του για τις συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη και προσέθεσε: «Το ΠαΣοΚ σήμερα έχει περισσότερο πρόβλημα ραχοκοκαλιάς, ανασυγκρότησης, ανασύνθεσης και πραγματικής ανανέωσης στη στελέχωσή του -που δεν έχει να κάνει με όρους ηλικίας, δεν έχει να κάνει με όρους λάιφστάιλ- για να πετύχει την επανασύνδεσή του με τα στρώματα εκείνα τα κοινωνικά, τα μικρομεσαία στρώματα που σήμερα ταλανίζονται μέσα σε αυτήν τη δίνη της κρίσης».

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 23rd, 2011 at 11:43 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply