Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη
Νέα μεγάλη επιτυχία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού πέτυχε η ομάδα της Λέσχης 4χ4 Γρεβενών, με τους Καραχατζή Φώτη ( Οδηγό) και Πατσιόλα Δαμιανό (Συνοδηγο ) στο 6ο ADVENTURE TROPHY της Θεσσαλονίκης.

Με 12 ομαδες να παίρνουν εκκίνηση και μετα απο ενα 4ημερο αγωνα 190 περίπου χλμ εκτός δρόμου οδήγησης, καταφεραν να τερματισουν μαζι με τους Φυτα Γιωργο ( Οδηγο) και Κεχαγια Παναγιωτη ( Συνοδηγο ) στη 2η θεση.

Να σημειώσουμε οτι ο αγωνας αυτος γινεται με ομαδες των δυο αυτοκινήτων.
Επισης πρεπει να σημειωθει οτι χορηγος στην προσπαθεια αυτη της ομαδας ηταν η Τροφοεμπορικη των Αφων Ανέστη Κιβρόγλου και Παπαγεωργίου Food Taste.

Από τη Λέσχη 4Χ4 Γρεβενών ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτη την επιτυχία.

Λέσχη 4Χ4 Γρεβενών

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τα μέλη της Λέσχης 4Χ4 Γρεβενών Καραχατζή Φώτη (οδηγό) και Πατσιόλα Δαμιανό (συνοδηγό), για την κατάκτηση της 2η θέσης στους αγώνες περιπέτειας του 6ου «Thessaloniki Adventure Trophy».

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 17 έως τις 20 Νοεμβρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη γύρω από τη λίμνη Βόλβη με κέντρο τα Λουτρά της Απολλωνίας.

Εύχεται οι επιτυχίες των μελών της λέσχης 4Χ4 να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμος Γρεβενών στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την εξωστρέφεια των Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.