Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και έχουν παράπονα από τη διαιτησία, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι διαθέτουν αξιόλογη ομάδα, μετρώντας μάλιστα 3/3 νίκες!

Στο 20΄ ο Ζηνόβιος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ, μέσα σε διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Βατερού.
Στο 30΄ κεφαλιά του Ζηνόβιου απέκρουσε αμυντικός πάνω στη γραμμή, στο 33΄ ο Ντινόπουλος απέφυγε δύο αμυντικούς, αλλά την τελευταία στιγμή τον ανέκοψε σωτήρια ο Αποστολίδης.
Στο 35΄ κόρνερ του Μετικάνου, κεφαλιά του Φωτιάδη μπλόκαρε σωτήρια ο Βίδρας.
Στο 42΄ ο Καραγιάννης μέσα στην περιοχή έπιασε κεφαλιά χωρίς στόχο, στο 47΄ ο Νάννος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια, χάνοντας σημαντική ευκαιρία.
Στο 53΄ το Βατερό προηγήθηκε με 1-0, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε και ευστόχησε ο Νίκος Ζηνόβιος, στο 58΄ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιούκρα στον Δημητριάδη, μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες του Βατερού. Ευστόχησε ο Ίττης (1-1).
Στο 66΄ ο Ρέββας από πλεονεκτική θέση έχασε την ευκαιρία, στο 70΄ ο Καραγιάννης με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-2.
Σημαντική ευκαιρία στο πρώτο μέρος έχασε ο Τσιούκρας.
Πολλά παράπονα έχει το Βατερό από τη διαιτησία του Θεοδωρόπουλου (Σουγαράκης, Κρομηλίδης) από τη Φλώρινα.
Στο 85΄ αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Γεωργιάδης.

Εθνικός Βατερού: Στ. Ζηνόβιος, Τσιούκρας, Ταουσιάνης (46΄ Κιβρακίδης), Φωτιάδης, Αποστολίδης, Ζερβανταρίδης, Θεοδωρίδης (46΄ Ρέββας), Μετικάνος, Ν. Ζηνόβιος, Νάννος, Τσαλίδης.

Γρεβενά Αεράτα: Βίδρας, Δημητριάδης, Στεργόπουλοςι, Νασιόπουλος, Θ. Λάλος, Ίττης, Παπακώστας (92΄ Κοτενίδης), Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Ντινόπουλος (60΄ Στ. Μπαλοδήμος), Π. Λάλος (85΄ Δημόπουλος).

maties sta sport

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η  βαθμολογία είναι από το florinasport.gr

Επόμενη αγωνιστική
Ακαδημία Πλαταμώνα-Αστραπή Μεσοποταμιάς
Αλεξάνδρεια-Εθνικός Βατερού
Νάουσα-ΑΕ Περδίκκα
Γρεβενά Αεράτα-Καστοριά
Κάστορας-Πυρσός Γρεβενών
Κοζάνη-Ακρίτας Αχλάδας
Νίκη Αγκαθιάς-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Ρεπό: Λευκάδια Ημαθίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.