Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το πικάντικο μυστικό της Ντέμι Μουρ

Νοεμβρίου 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Γνωστός της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία του διαζυγίου

«Η σχέση που είχε με τον Άστον δεν της ήταν ποτέ αρκετή, επειδή η Ντεμί Μουρ είναι στην πραγματικότητα bisexual. Της αρέσουν οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες». Αυτό ισχυρίζεται ένας γνωστός της ηθοποιού, η οποία ανακοίνωσε προχθές το διαζύγιό της με τον Άστον Κούτσερ.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν συμφωνήσει να έχουν έναν ανοιχτό γάμο, δηλαδή μπορούσαν να βγαίνουν και με άλλα άτομα. Μάλιστα λέει ότι «όλοι στο Χόλιγουντ γνώριζαν για τη συμφωνία. Ήταν κοινό μυστικό και έτσι έπρεπε να παραμείνει».

Ωστόσο, η συνταγή «χάλασε» όταν οι περιπέτειες του Κούτσερ με νεαρές στάρλετ βγήκαν στη δημοσιότητα. Αυτό, προφανώς, δεν προβλεπόταν στη συμφωνία!

Την ίδια άποψη υποστήριξε και κωμικός Τσέλσι Χάντλερ, η οποία πρόσθεσε ότι οι Μουρ και Κούτσερ επιδίδονταν συχνά σε ερωτικά τρίγωνα.

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 20th, 2011 at 00:07 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply