Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιαννάκου: Ο ΓΑΠ απειλούσε συνέχεια τους Ευρωπαίους ότι θα… παραιτηθεί!

Νοεμβρίου 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το κακοστημένο θέατρο, που έπαιζε επί μήνες ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τις παραστάσεις «παραιτήσεών» του στους ξένους ηγέτες, επιβεβαίωσε η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου μιλώντας στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ.

Η εικόνα που ανάγλυφα παρουσίασε η κυρία Γιαννάκου για τα καμώματα του κ. Παπανδρέου αποδεικνύει έναν πολιτικό που προκάλεσε τεράστια ζημιά στην Ελλάδα εκτός όλων των άλλων και με τους… γιαλατζί εκβιασμούς που έκανε στα Συμβούλια Κορυφής και οι οποίοι βέβαια οδήγησαν σε όσα αποκαλύφθηκαν στις Κάννες. Εκεί ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, μη αντέχοντας τις συμπεριφορές του, περιέλουσε τον τέως πρωθυπουργό με μια σειρά εκφράσεων που επιεικέστερη όλων ήταν ότι ο κ. Παπανδρέου «είναι τρελός».

Χθες η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. χαρακτηριστικά τόνισε: «Στις Βρυξέλλες ήθελαν να υπάρξει συνεννόηση όλων των πλευρών και να στηρίξουν την όποια κυβέρνηση υπάρχει. Αυτή ήταν η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Και μάλιστα να τη στηρίξουν στα θέματα αρχής, δηλαδή το Μνημόνιο. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός, δηλαδή το ελληνικό κράτος να αναλάβει ευθύνες, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που θα είχε άλλωστε στην όποια κυβέρνηση ήταν επάνω. Αυτή ήταν η ιστορία και με τη σκέψη ότι δεν θα είναι ξανά κυβέρνηση προχώρησε ο τέως πρωθυπουργός. Πράγμα εξάλλου που τους έλεγε και ο κ. Παπανδρέου όποτε τους έβλεπε». Και η κυρία Γιαννάκου κατέληξε λέγοντας ότι «ο τέως πλέον πρωθυπουργός τούς έλεγε ότι δεν θα είναι πια πρωθυπουργός μετά τις όποιες εκλογές γίνουν, και μάλιστα είχε απειλήσει να παραιτηθεί πάρα πολλές φορές στο υπουργικό συμβούλιο, και αυτό είναι μετά λόγου γνώσεως σίγουρο. Αισθανόταν ότι πιεζόταν».

Νίκος Ελευθερόγλου

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 20th, 2011 at 09:10 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply