Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση της Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών για το Αστρολογικό Πάρκο του Όρλιακα

Νοεμβρίου 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η ένταξης του Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα στα εκατό μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της χώρας, η οποία αποφασίστηκε στις 17 Νοεμβρίου 2011, μόνο ικανοποίηση και προσδοκίες, προξένησε στους πολίτες του Νομού Γρεβενών.

Σε ειδική Σύσκεψη στις Βρυξέλλες, εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση αυτού του μεγαλεπήβολου έργου, τόσο σε επίπεδο μελετών, όσο και στο επίπεδο της απρόσκοπτης υλοποίησης.

Η υποχρέωση της Ελληνικής πλευράς να εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ και να το εκτελέσει μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, δημιουργεί νέα δεδομένα και πρόσθετες ευθύνες σε όλους μας για να ανταποκριθούμε στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου.

Θέλουμε από την πλευρά μας να διατυπώσουμε δημόσια και ειλικρινά συγχαρητήρια μαζί με τους πολλούς επαίνους, προς τον Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και στην Ειδική Γραμματέα για το ΕΣΠΑ κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Στην εποχή της κρίση και των περικοπών, η πραγματοποίηση ενός τέτοιου μεγαλεπήβολου έργου αποτελεί για τα Γρεβενά μοναδική επιβεβαίωση ανάπτυξης.

Μακάρι να ακολουθήσουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα μας βγάλουν σιγά – σιγά από τον οικονομικό μαρασμό και θα βοηθήσουν στην αναπτυξιακή τροχιά που αξίζει ο τόπος μας.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

Ζήσης Δημήτριος

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 20th, 2011 at 12:32 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply