Αίσιο τέλος είχε προχθές η ιστορία μιας 30χρονης γυναίκας που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της  μέσα στο ταξί του άντρα της, Γιώργου Τζιαφέτα. Οι δυο τους ξεκίνησαν να πάνε στο κανονισμένο τους ραντεβού στο νοσοκομείο Γρεβενών, μέχρι που στο δρόμο έπαθε μια βλάβη το αυτοκίνητο. Κι εκεί αναγκάστηκε η 30χρονη να γεννήσει το μωράκι της με τη βοήθεια του συζύγου της!

Ο πατέρας, Γιώργος Τζιαφέτας μίλησε στο TLIFE και περιέγραψε όλη την ιστορία:“Ξεκινήσαμε από την κωμόπολη της Δεσκάτης (περίπου μια ώρα απόσταση από τα Γρεβενά) στις 2:00 το πρωί να πάμε στο νοσοκομείο στα Γρεβενά. Το πρωί είχαμε κανονικά ραντεβού. Είχαμε μια βλάβη στον δρόμο, πάγωσαν τα πετρέλαια… και το μωρό ήθελε να βγει!

‘Ετσι όπως έσβησε το αμάξι πάνω σε μια στροφή, ακούω τη γυναίκα μου να λέει: “Βγαίνει το μωρό!” Με το που το ακούω πάω στο πίσω κάθισμα, της βγάζω τα ρούχα, βγήκε το κεφαλάκι, εγώ το κράτησα και με λίγη πίεση της γυναίκας μου το βγάλαμε το παιδί! Δεν φοβήθηκα καθόλου. Είναι και πώς θα λειτουργήσεις εκείνη τη στιγμή. Ήμουν ψύχραιμος. Με το που βγήκε το παιδί, δεν έκλαψε κι εγώ το έπιασα από τα ποδαράκια, ανάποδα, μέχρι που το άκουσα να κλαίει! Στη συνέχεια το ακούμπησα στην κοιλιά της μητέρας του. Έδεσα τον ομφάλιο λώρο με ένα σχοινί και μετά κόπηκε! Το πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν έπαιρνε μπροστά το αυτοκίνητο, να ανάψει και το καλοριφέρ, και οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν 8 βαθμούς κάτω από το μηδέν!

Τότε τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ και μέχρι να έρθουν υποφέραμε λίγο από το κρύο. Περιμέναμε περίπου 40 λεπτά. Εγώ ήμουν κι ο ιδιοκτήτης του ταξί και το οδηγούσα. Ήμασταν μόνο οι δυο μας στο αυτοκίνητο. Με τη γυναίκα μου έχουμε άλλα τρία παιδάκια, κοριτσάκια, αλλά δεν είχα μπει ποτέ μέσα στον τοκετό. Ο γιος βγήκε επεισοδιακά! Η γυναίκα μου και το μωρό πήγαν στο νοσοκομείο κι εγώ έμεινα να λύσω το πρόβλημα με το αυτοκίνητο μέχρι τις 7:30 το πρωί. ”

Σε περίπτωση που αυτό συνέβαινε σε πελάτισσά του τι θα έκανε; “Θα αντιδρούσα το ίδιο και πιο προσεκτικά. Παλιότερα μου έχει τύχει αλλά δεν γέννησαν μέσα στο αμάξι. Με το που βγήκαν γέννησαν. Τα νερά είχαν σπάσει μέσα στο ταξί… Οδηγάω το ταξί από το 1990 και είχα τέτοιες ανάλογες εμπειρίες! Είχα κλείσει τη στροφή με το αυτοκίνητο, μια νταλίκα μου κόρναρε, η γυναίκα μου φώναζε…! Όλα μαζί, και εκεί προσπαθούσα να πάω στην άκρη το αυτοκίνητο και μου ξαναφώναξε η γυναίκα μου: Δεν καταλαβαίνεις; Έχει βγει το κεφάλι! Με το που της έβγαλα την μπυτζάμα τότε βγήκε και το μωρό! Το σκεπάσαμε, το έβαλα και στην κοιλιά της μαμάς, είχε υπερβολικό κρύο. Πήραμε το ΕΚΑΒ, ήρθε και το 100, δεν μπορούσα να θυμηθώ και το 166 απ’το σάστισμα… Και μετά περιμέναμε… Ευτυχώς πήγαν όλα καλά! Ευτυχώς…”
O Γιώργος Τζιαφέτας έστειλε στο TLIFE τη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού του που ομολογουμένως είναι πολύ γλυκό! Να τους ζήσει!

TLIFE!

One thought on “Γρεβενά: Ο πατέρας που ξεγέννησε τη συζύγό του στο ταξί περιγράφει τη συγκλονιστική εμπειρία του”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.