Ένα δύσκολο περιστατικό αλλά με ευτυχές τέλος είχε η 30χρονη Όλγα Τζιαφέτα από τη Δεσκάτη που την Πέμπτη (17/11) τις πρώτες πρωινές ωρες, ένιωσε τους πόνους της γέννας και ξεκίνησε για το νοσοκομείο Γρεβενών με Ταξί…

http://www.greveniotis.gr/images/stories/people/baby-grevena-2.jpgΛίγη ώρα αργότερα, στις 3 περίπου τα ξημερώματα στη διασταύρωση του Καρπερού, το ταξί έπαθε βλάβη, ο μικρούλης όμως που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του ήταν ανυπόμονος και έτσι..  αντίκρισε τον κόσμο μέσα στο ταξί και σε δύσκολες συνθήκες αφού οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν 5 με 6 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και αργότερα την μητέρα με το παιδί παρέλαβε Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Η 30χρονη και το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία τους ενώ δέχθηκαν και την επίσκεψη των ανδρών της Αστυνομίας που τους συνόδευαν χθες το βράδυ.  Πρόκειται για το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Είναι αγοράκι και έχει τρεις αδερφές.

φώτο απο την επίσκεψη του προέδρου και του ταμία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών στο Νοσοκομείο.

Φωτογραφία από την επίσκεψη του προέδρου Χρήστου Τριγώνη και του αντιπροέδρου Κώστα Λάχανου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών στο Νοσοκομείο οι οποίοι εκ μέρους των συναδέλφων τους προσέφεραν ένα συμβολικό δώρο στη μητέρα.

Φωτογραφίες και πληροφορίες από το www.greveniotis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.