Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΝΔ Γρεβενών: «Η Δημοκρατική ομαλότητα απαιτεί σύνθεση Κοινοβουλίου που να είναι σε αντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα»

Νοέμβριος 18th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, εν όψει του κινδύνου άμεσης χρεωκοπίας, οδηγήθηκαν σε συμφωνία για τον σχηματισμό μεταβατικής Κυβέρνησης, ειδικού σκοπού και εθνικής ανάγκης. Αυτή η Κυβέρνηση δεν είναι συγκυβέρνηση αφού δεν υπάρχει συμφωνία των αρχηγών σε μια πολιτική. Σχηματίστηκε, βασικά, για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της 6ης δόσης και της δανειακής σύμβασης, με πρόβλεψη για εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012.

Τελευταία όμως, κάποιοι, μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και στα ΜΜΕ, προσπαθούν να διαμορφώσουν το κλίμα για την παράταση της διάρκειας της Κυβέρνησης Παπαδήμου. Κάτι τέτοιο, όμως,

1. Δεν προβλέπεται από την συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

2. Υποτιμά το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

3. Και, το κυριότερο, είναι αντιδημοκρατικό αφού δεν επιτρέπει στον Λαό να μιλήσει. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μας εμπιστεύονται να επιλέγουμε εμείς ποιός θα μας κυβερνά, ίσως να προτιμούν να διορίζουν οι ίδιοι Κυβερνήσεις…

Τέλος τα ψέμματα. Οι έκτακτες καταστάσεις μπορεί να δικαιολογούν προσωρινά μια μεταβατική Κυβέρνηση αλλά η Δημοκρατική ομαλότητα απαιτεί σύνθεση Κοινοβουλίου που να είναι σε αντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τις εκλογές, όπου ο Λαός θα εκφράσει ελεύθερα την βούλησή του.

Τομέας Ενημέρωσης ΝΟΔΕ Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 18th, 2011 at 14:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply