Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη PHILOXENIA…

Νοέμβριος 18th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με άξονα ένα συγκροτημένο πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής των οικισμών της περιοχής.

Η τουριστική προβολή επιτυγχάνεται με την συμμετοχή σε εκθέσεις τουριστικού χαρακτήρα, ιδιαίτερα σε μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της χώρας μας στη PHILOXENIA που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη από τη Helexpo.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στην φετινή έκθεση PHILOXENIA, στο περίπτερο 13, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2011, στη Θεσσαλονίκη.

Στην PHILOXENIA θα συναντηθούν φορείς και επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Σε προηγούμενες εκθέσεις, πλην των ελληνικών συμμετοχών, υπήρχαν συμμετοχές και από ξένες χώρες, η δε επισκεψιμότητά της κυμάνθηκε από 15.000 έως 20.000 άτομα.

Στην έκθεση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα διοργανώσει τις εξής παράλληλες εκδηλώσεις:
– Έκθεση φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας – φωτογραφική ομάδα ΡΟΕΣ, στο περίπτερο 15, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης
– Γευστική παρουσίαση μανιταριών Γρεβενών, στο χώρο του περιπτέρου 13, στο σταντ της Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 18th, 2011 at 21:02 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply