Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυξήθηκαν στις 110 οι οργανικές κλίνες του Νοσοκομείου Γρεβενών – Μιχάλης Γαβρίδης: Ήταν 134 οι κλίνες…

Νοεμβρίου 18th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στις 110 οι κλίνες στα Γρεβενά έναντι 120 της Καστοριάς…

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Νίκο Πολύζο είχε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011, ο βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ.Θανάσης Χαντάβας.

Ο κ. Χαντάβας ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Νοσοκομείου Γρεβενών και να διαμορφωθούν οι οργανικές του κλίνες στις εκατόν δέκα (110), σύμφωνα με την πρόταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Κυριάκου Σημαδόπουλου.
Το αίτημα του βουλευτή έγινε αποδεκτό.
Ο κ. Υφυπουργός ανέφερε στον βουλευτή τα εξής: «Παρ’ ότι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ούτε στο προσωπικό ούτε στη λειτουργία του Νοσοκομείου ο εγκεκριμένος αριθμός των εκατό (100) οργανικών κλινών, κάνουμε αποδεκτή τη νέα πρόταση του Διοικητή, όπως δεσμευθήκαμε στη Βουλή των Ελλήνων κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής σας.
Ο αριθμός των 110 οργανικών κλινών είναι ένας απόλυτα λογικός αριθμός καθώς καλύπτονται και οι ανάγκες λειτουργίας του αξονικού τομογράφου καθώς και της νέας ψυχιατρικής κλινικής που θα λειτουργήσει στο Νοσοκομείου Γρεβενών.»

Γραφείο Βουλευτή Γρεβενών

Πως όμως από τις 134 φτάσαμε εδώ;

Θυμηθείτε τι είπε για τις κλίνες ο “αποπεμφθείς”  Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών και νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Εδέσσης Μιχάλης Γαβρίδης στον Star-Fm 933 την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου (ακούστε το 2ο μέρος).

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 18th, 2011 at 10:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply