Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης για το κλείσιμο(;) του ΚΕΚΑ Α.Μ.Ε.Α…

Νοέμβριος 17th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Προκαλεί αν μη τι άλλο έκπληξη η αναφορά του αντιπεριφερειάρχη κου Κοσματόπουλου στην εκπομπή του Top Channel «Eπί Παντός» της 15ης Νοεμβρίου 2011, ότι δέχεται πολιτικές πιέσεις, που αρνήθηκε να κατονομάσει, για τη διακοπή της λειτουργίας του ΚΕΚΑ Α.με.Α. Η αποκάλυψη αυτή, ήρθε μόλις μια μέρα μετά από την ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξής μας, Βασίλη Κούτσιανου, για την λειτουργία του ΚΕΚΑ Α.μεΑ.

Είναι προφανές και επιτακτικό να τοποθετηθεί επίσημα και άμεσα η Περιφερειακή Αρχή. Να αναλάβει τις ευθύνες της για την λειτουργία των ειδικών εργαστηρίων. Να δημοσιοποιήσει τις πηγές χρηματοδότησής τους. Να σταματήσει την μικροπολιτική και την μικροδιευθέτηση εις βάρος των ατόμων με αναπηρία.
Οι κοινωνικές δομές δημιουργούνται με στρατηγικό σχεδιασμό και με κοινωνικούς όρους λαμβάνοντας υπ’όψιν το σύνολο των πασχόντων ατόμων. Επιτέλους, η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για την συνέχιση ή όχι της λειτουργίας του ΚΕΚΑ ΑΜΕΑ και να αναλάβει το πολιτικό κόστος των αποφάσεών της, πάντα στα πλαίσια άσκησης χρηστής διοίκησης.

This entry was posted on Πέμπτη, Νοέμβριος 17th, 2011 at 18:34 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply