Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Λουκέτο” στο Μακεδονία Παλλάς – Στον αέρα οι 120 εργαζόμενοι!

Νοεμβρίου 17th, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Τέλος εποχής” για ένα ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης, που είναι συνδεδεμένο με τις χρυσές εποχές της πολιτικής, της καλής ζωής και της υψηλής κοινωνίας… (Δείτε το βίντεο)

Η μισθώτρια εταιρεία Ελληνική τουριστική ΑΞΤΕ, μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με το ΙΚΑ για μείωση του μισθώματος (ανήκει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) υποχωρεί υπό το βάρος της κρίσης, και αποφασίζει να βάλει λουκέτο στο ξενοδοχείο.

Ένα ξενοδοχείο που έχουν διαμείνει πρωθυπουργοί, πρόεδροι Δημοκρατίας, διάσημοι καλλιτέχνες και γενικότερα κατάφερε να γίνει συνώνυμο της πόλης και της χλιδής.

Με μία λιτή ανακοίνωση ο όμιλος ανακοίνωσε την είδηση: “Αγαπητοί συνεργάτες, αφού σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας σταματά να λειτουργεί το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στις 27/12/2011. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”.

Πριν λίγες ημέρες, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ), η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε μαζική συζήτηση με τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για 2 και 3 μήνες και πλέον θα βρεθούν οριστικά στην ανεργία.

 

Νewsit.gr

 

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 17th, 2011 at 08:15 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply