Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η επίσημη ιστοσελίδα τoυ 4ου 12/Θ Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών είναι πλέον γεγονός

Νοέμβριος 17th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ένα πλήρως ενημερωμένο Portal

Μέσα από μία συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να κάνουμε πράξη μία από τις πιο απαραίτητες και δημιουργικές ιδέες των εκπαιδευτικών μας, για να μπορέσουμε μέσω του διαδικτύου να κρατάμε ενήμερους όλους όσους σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Σχολείου μας.

Έτσι, με τη χρήση της τεχνολογίας και των πλέον σύγχρονων μέσων, θα βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση κοντά σε όλους εκείνους που εμπλέκονται στη λειτουργία του Σχολείου μας, προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πηγάζουν μέσα από το αρχείο της Διεύθυνσης Π.Ε. Ν. Γρεβενών και του σχολείου.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω που επισκεφτήκατε το Site μας και να ευχηθώ πως θα βρείτε σε αυτό ό,τι και αν αναζητάτε. Καλή πλοήγηση… και περιμένουμε δικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις για τη βελτίωση της ιστοσελίδας μας.

Μπαζάκας Φώτιος

Διευθυντής 4ου Δ.Σ. Γρεβενών

Δείτε στο site φωτογραφίες από την εκδήλωση για το Πολυτεχνείο…

This entry was posted on Πέμπτη, Νοέμβριος 17th, 2011 at 20:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply