Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Δημάρχου Γρεβενών στη Μαθητική Εστία

Νοεμβρίου 17th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Εστία περιέρχεται στον Δήμο Γρεβενών…

Με την αριθμό 20935/1088/22-09-2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ι.Ν. για μεταφορά αρμοδιοτήτων, εξοπλισμού και προσωπικού Μαθητικών Εστιών αρμοδιότητας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με αριθμ. Φύλλου 2508/04-11-2011, η Μαθητική Εστία Γρεβενών έχει περιέλθει ως Δομή στο Δήμο Γρεβενών.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 την Μαθητική Εστία Γρεβενών και ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή κ. Χρήστο Σιαμίδη στους χώρους της Μαθητικής Εστίας, στην οποία φιλοξενούνται σήμερα 42 μαθητές που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπ/σης της πόλης των Γρεβενών, στα ΙΕΚ και στη Μέση Επαγγελματική Σχολή Νοσοκόμων, ενώ καθημερινά σιτίζονται και επιπλέον 20 μαθητές.

Ο κ Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Σιαμίδη για τις άριστες συνθήκες κάτω από τις οποίες φιλοξενούνται οι μαθητές και τόνισε ότι η ολοκλήρωση του νέου κτιρίου θα δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγαλύτερου αριθμού μαθητών ανακουφίζοντας έτσι πολλές οικογένειες του τόπου μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τέλος ενημερώθηκε από τον κ Σιαμίδη για την πορεία των εργασιών του έργου «Ανακατασκευή Τμήματος Κτιρίου Μαθητικής Εστίας Γρεβενών». Αμέσως μετά την ενημέρωση ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις μέχρι σήμερα εργασίες από τον ανάδοχο του έργου.

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 17th, 2011 at 20:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply