Έμπαιναν στα σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών από τη ΓεωργίαΠολυμελές κύκλωμα γεωργιανών διαρρηκτών που δρούσε στη Θεσσαλονίκη, αδειάζοντας διαμερίσματα, ακόμη και την ώρα που οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοί τους κοιμόνταν, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Οχτώ μέλη της σπείρας συνελήφθησαν,ηλικίας από 25 έως 50 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τουλάχιστον 48 διαρρήξεις που διέπραξαν από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες έμπαιναν στα σπίτια, παραβιάζοντας τις πόρτες με τη χρήση σύγχρονων διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ άρπαζαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνες στα σπίτια των δραστών βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, καθώς, επίσης γεμιστήρας πιστολιού με δέκα φυσίγγια και διαπιστώθηκε ότι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι σεσημασμένοι για κλοπές.

Η αστυνομία συνέλαβε άλλα οκτώ άτομα, που συνδέονται φιλικά ή συγγενικά με τους δράστες, διότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου για αποδοχή των κλοπιμαίων.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.