Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολές Βενιζέλου στα κυβερνητικά στελέχη για τις προτεραιότητες κάθε υπουργείου

Νοέμβριος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων

O πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος και ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού ΣυμβουλίουΕπιστολές στα μέλη της κυβέρνησης με τις προτεραιότητες ανά υπουργείου που προκύπτουν από το αναθεωρημένο πρόγραμμα στήριξης, τις προαπαιτούμενες ενέργειες για την έκτη δόση και τους εφαρμοστικούς νόμους έστειλε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, στόχος των επιστολών αυτών -αντίγραφα των οποίων κοινοποιήθηκαν στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο- είναι να διευκολυνθεί η σύνταξη των προγραμματικών δηλώσεων και η άμεση ενεργοποίηση της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση της 6ης δόσης αλλά και οι διαβουλεύσεις για το νέο δάνειο στήριξης, με βάση τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 26 Οκτωβρίου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Κυριακή, Νοέμβριος 13th, 2011 at 20:55 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply