Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμος Γρεβενών συζήτησε με τους συλλόγους της πόλης

12 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη οι Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων των Πολιτιστικών, Αθλητικών και των Εθελοντικών Συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στην πόλη των Γρεβενών, δηλώνοντας παρών στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν μία πρώτη επαφή με τους Συλλόγους ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και στην μεταξύ τους συνεργασία για την ανάδειξη και προώθηση των δράσεων τους, κάτω από την σκέπη του Δήμου Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις και τέθηκαν προτάσεις για κοινή συνεργασία.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης αφού τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Γρεβενών να είναι δίπλα και κοντά στους Πολίτες και στους Συλλόγους, οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάδειξη των Γρεβενών μέσα από τις δράσεις τους. Για το λόγο αυτό τόνισε και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι, προβλήματα που αφορούν κυρίως στην στέγαση λόγω έλλειψης χρημάτων, αποφασίσαμε να σας παραχωρήσουμε το Πνευματικό Κέντρο «Αλέξανδρου Λαδά» πρώην ΝΕΛΕ, δημιουργώντας έτσι το «Σπίτι των Συλλόγων», (θέμα που θα έρθει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο).

Έναν «πολυχώρο φιλοξενίας» των συλλόγων παρέχοντας την υποστήριξη του Δήμου Γρεβενών.

Η πρόταση του Δημάρχου έγινε αποδεκτή από όλους τους παρευρισκόμενους με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, ενώ αποφασίσθηκε το επόμενο διάστημα να υπάρξει και νέα συνάντηση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μιχαλογιάννης, η Αντιδήμαρχος κα Αικατερίνη Πέτρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάιος Κόραβος.

This entry was posted on Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, 2011 at 19:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply