Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτοκίνητο που πετάει! (video)

12 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

imageΌλοι πιστεύαμε και ελπίζαμε ότι οι ταινίες που βλέπαμε για το μέλλον θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή. Απλά δεν πιστεύαμε ότι αυτή η στιγμή θα ήταν τώρα. Πότε δεν ξέραμε ότι θα δούμε κάτι τέτοιο με τα μάτια μας. Και όμως! Το Terrafugia Transition έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. Το πρώτο αυτοκίνητο που πετά στον κόσμο είναι πλέον γεγονός και μόλις έχει πάρει την άδεια του από την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Μπορεί να οδηγήθει σε οποιαδήποτε επιφάνεια, και, λόγω των πτυσσόμενων φτερών του, μπορεί να μετασχηματίστει σε ένα προσωπικό αεροπλάνο. Μπορεί να πετάξει σε μια ταχύτητα 115 MPH και να κουβαλήσει μέχρι και 204 kg. Απαιτεί έναν διάδρομο 518 μέτρων για να απογειωθεί και χωράει σε ένα απλό γκαράζ. Το αυτοκίνητο αυτό αναμένεται να κοστίζει περίπου $194,000.


volostv.blogspot.com

This entry was posted on Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, 2011 at 16:05 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply