Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Νοεμβρίου 10th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα συσκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός και οι δράσεις της πολιτικής προστασίας για την πρόληψη και την ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις , παγετό πλημμύρες κατά την περίοδο 2011-2012.
Στην σύσκεψη προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τους οποίους αφού ευχαρίστησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών για την παρουσία τους , ζήτησε την αγαστή συνεργασία , ετοιμότητα κι επαγρύπνηση από όλους , καθ΄όλη την χειμερινή περίοδο για τη αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετούς και πλημμύρες την χειμερινή περίοδο 2011 – 2012.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκε βαρύτητα κυρίως στην ετοιμότητα των υπηρεσιών για τον αποχιονισμό όλου του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών . Στόχος όπως τονίσθηκε σε αυτήν την δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα , να καταδειχτεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών , η οποία δεν διακόπτεται αλλά συνεχίζεται και είναι κοντά στον πολίτη για τα όποια καιρικά προβλήματα δημιουργηθούν σε αυτήν την περίοδο.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10th, 2011 at 18:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply