Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η νέα κυβέρνηση ποιοι οι νέοι υπουργοί, ποιοι φεύγουν…

Νοεμβρίου 10th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πολλές θα είναι οι θέσεις που θα μείνουν ίδιες, πολλά υπουργεία δεν θα αλλάξουν χέρια, ωστόσο τα λεγόμενα βασικά με βάση τους όρους της Ν.Δ. αλλάζουν τα πρόσωπα στα υπουργεία: Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας, αν και η Συγγρού επιμένει πως δεν θα είναι κοινοβουλευτικά στελέχη της στη σύνθεση. Άλλες πληροφορίες μιλούν ωστόσο για υπουργοποίηση του κ. Χηνοφώτη στο υπουργείο Άμυνας.

Στη θέση μετά από απαίτηση και πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο καθώς πρέπει να υπάρξει συνέχεια στο οικονομικό έργο, θα παραμείνει λένε οι ίδιες πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος.
Πάντα σε επίπεδο πληροφοριών αναμένεται η υπουργοποίηση δύο στελεχών του ΛΑΟΣ, αναφέρονται μάλιστα τα ονόματα των κυρίων Βορίδη και Γεωργιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση πρόκειται να παραμείνουν η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και οι υπουργοί Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Υποδομών κ. Γιάννης Ραγκούσης και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Τα ονόματα για άλλα τρία υπουργεία:

Αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Γιάννης Μουρμούρας
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού Δημήτρης Παντερμαλής, εδώ κάποιοι λένε πως ο κ. Γερουλάνος αποχωρεί καθώς θεωρείται στενός συνεργάτης Παπανδρέου.

 

www.Newsit.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10th, 2011 at 13:36 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply