Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Γιώργος Κοσματόπουλος: “Εκτός από τους διαιτητές θα πρέπει να βαθμολογούνται κι οι παρατηρητές των αγώνων”…

Νοεμβρίου 10th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την αντίδρασή του στους ανθρώπους της ΕΠΟ στην άσχημη βαθμολόγηση (7,90) του Διαιτητή κ.Θάνου της Ένωσης Ποσοσφαιρικών Σωματίων Γρεβενών από τον παρατηρητή του αγώνα στο τελευταίο παιχνίδι του, δικαιολόγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Κοσματόπουλος. Στη συνέντευξή του στον Star-Fm 933 την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ο κ. Κοσματόπουλος αναφερόμενος στο θέμα που έγινε την ίδια ημέρα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, είπε πως δεν γίνεται να βαθμολογούνται με άσχημο βαθμό διαιτητές που έπαιξαν κάλα.

“Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, για τους διατητές  που σκοπό έχουν να τους αφήσουν  έξω από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ανέφερε ο πρόεδρος και ζήτησε να βαθμολογούνται και οι παρατηρητές των αγώνων. Μίλησε επίσης και για την Εθνική ομάδα των Ελπίδων όπου με την ιδιότητά του γενικού αρχηγού,  αντιμετωπίζουν την Παρασκευή την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας. Το παιχνίδι θα γίνει στην Τρίπολη από όπου ο κ.Κοσματόπουλος μίλησε στον Λουκά Νίκου.

Ακούστε τι είπε:

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10th, 2011 at 16:51 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply