Συνεχή υποβάθμιση του Α΄Σ.Σ…

Αλλαγή φρουράς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο Α΄ Σώμα Στρατού στην Κοζάνη. Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία επισήμων και εκπροσώπων φορέων, τοποθετήθηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος διοικητής. Πρόκειται για τον ταξίαρχο Γεώργιο Τζιμάνη, μέχρι χτες, διοικητή της 8ης μεραρχίας Ιωαννίνων. Συγχρόνως αποχώρησε ο απερχόμενος διοικητής, Ιωάννης Κεχαγιάς, ο οποίος αποστρατεύτηκε, αναβαθμιζόμενος από υποστράτηγος στο βαθμός του αντιστράτηγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια υποβαθμίζεται συνεχώς το Α΄ Σ.Σ. με έδρα την Κοζάνη, όπως φαίνεται και από το βαθμό των διοικητών που τοποθετούνται. Μέχρι πρότινος οι διοικητές έφεραν όλοι το βαθμό του αντιστράτηγου. Στις κρίσεις την προτελευταία φορά τοποθετήθηκε υποστράτηγος, ενώ χτες, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ταξίαρχος στο Α΄ Σώμα Στρατού στην Κοζάνη, γεγονός που δείχνει τη συνεχή τάση απαξίωσης, με τελικό στόχο την κατάργησή του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

One thought on “Κοζάνη: Αλλαγή φρουράς στο Α΄ Σώμα Στρατού”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.