Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: “Καμπάνα” 8 μηνών σε 40χρονη που έβαζε “χέρι” στο ταμείο…

Νοεμβρίου 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ποινική δίωξη και στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος για την camera…

Σε 8 μήνες φυλάκιση, με αναστολή, καταδικάστηκε πρωτόδικα μία 40χρονη ημεδαπή η οποία συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, για κλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι η συλληφθείσα κατελήφθη να αφαιρεί μικρό χρηματικό ποσό από το κατάστημα (μίνι μάρκετ) στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 40χρονη κατά το χρονικό διάστημα από 14 Οκτωβρίου 2011 έως 1 Νοεμβρίου είχε αφαιρέσει διάφορα χρηματικά ποσά από το ταμείο του καταστήματος στο οποίο εργαζόταν, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 800 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποκάλυψη της αφαίρεσης χρηματικού ποσού από το ταμείο του καταστήματος έγινε χάρη σε κάμερα που είχε τοποθετήσει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η 40χρονη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, ενώ ποινική δίωξη πρόκειται να ασκηθεί- σύμφωνα με αστυνομική πηγή- και στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, διότι είχε τοποθετήσει παράνομα την κάμερα στο κατάστημά της.

Ράνια Βασβατέκη

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 8th, 2011 at 13:45 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply