Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πουλήθηκε το δόντι του John Lennon έναντι 22.000 ευρώ!

8 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ένα από τα δόντια του θρύλου John Lennon αγοράστηκε πριν από λίγες ημέρες, έναντι 22.000 ευρώ. Ο κάτοχος του δοντιού αυτού και Καναδός οδοντίατρος, Michael Zuk, που έχει μάλιστα γράψει και βιβλίο γύρω από τα δόντια διάσημων ανθρώπων, δήλωσε ύστερα από την αγορά του αυτή σε σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία: ”Κάποιοι θα το θεωρήσουν κουτό, ενώ κάποιοι άλλοι θα γοητευτούν”.

Ο Μichael πρόκειται να βάλει το δόντι στο ιατρείο του προκειμένου να το βλέπει ο κόσμος, ενώ μάλιστα σκοπεύει και να το πάρει μαζί του και να το δείξει σε ιατρεία άλλων πόλεων και χωρών, αλλά και σε σχολές οδοντιατρικής

Τέλος, όπως διαβάσαμε στο newser o Lennon κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60 έκανε αφαίρεση του συγκεκριμένου δοντιού στον προσωπικό του οδοντίατρο και επιστρέφοντας σπίτι του είπε στην οικονόμο του ”Δώσε το στην κόρη σου ως ενθύμιο”.

This entry was posted on Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2011 at 22:22 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply