Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Αλλαγή φρουράς στο Α΄ Σώμα Στρατού

Νοεμβρίου 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνεχή υποβάθμιση του Α΄Σ.Σ…

Αλλαγή φρουράς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο Α΄ Σώμα Στρατού στην Κοζάνη. Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία επισήμων και εκπροσώπων φορέων, τοποθετήθηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος διοικητής. Πρόκειται για τον ταξίαρχο Γεώργιο Τζιμάνη, μέχρι χτες, διοικητή της 8ης μεραρχίας Ιωαννίνων. Συγχρόνως αποχώρησε ο απερχόμενος διοικητής, Ιωάννης Κεχαγιάς, ο οποίος αποστρατεύτηκε, αναβαθμιζόμενος από υποστράτηγος στο βαθμός του αντιστράτηγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια υποβαθμίζεται συνεχώς το Α΄ Σ.Σ. με έδρα την Κοζάνη, όπως φαίνεται και από το βαθμό των διοικητών που τοποθετούνται. Μέχρι πρότινος οι διοικητές έφεραν όλοι το βαθμό του αντιστράτηγου. Στις κρίσεις την προτελευταία φορά τοποθετήθηκε υποστράτηγος, ενώ χτες, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ταξίαρχος στο Α΄ Σώμα Στρατού στην Κοζάνη, γεγονός που δείχνει τη συνεχή τάση απαξίωσης, με τελικό στόχο την κατάργησή του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 8th, 2011 at 09:48 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Κοζάνη: Αλλαγή φρουράς στο Α΄ Σώμα Στρατού”

  1. taverniaris said:

    http://www.facebook.com/groups/101463449933597/
    για όλες τις παλιοσειρές.

Leave a Reply