Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Βόμβα” έσκασε στο χώρο του μπάσκετ πριν λίγο ! – Ντοπαρισμένος βρέθηκε παίκτης της FYROM…

Νοεμβρίου 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Βόμβα” έσκασε στον χώρο του μπάσκετ αφού όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της υπηρεσίας αντι-ντόπινγκ της Λιθουανίας, όπου φιλοξενήθηκε το Ευρωμπάσκετ πριν από λίγους μήνες, υπάρχουν δύο κρούσματα όπου τα πρώτα τεστ βγήκαν θετικά.

Πρόκειται για έναν Ισπανό και έναν Σκοπιανό παίκτη τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μόνο εφόσον και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματά τους. Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη της Ισπανίας κι έναν των Σκοπίων.

Πλέον η υπόθεση δεν είναι στα χέρια μας, καθώς έχουμε δώσει τα δείγματα στη FIBA Europe κι εκείνη είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο του δεύτερου δείγματος και τις όποιες κυρώσεις», δήλωσε. Σε περίπτωση που το δεύτερο δείγμα είναι θετικό, οι παίκτες κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα για δύο χρόνια.

Πάντως τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν θα επηρεάσουν την κατάταξη στη διοργάνωση, όπου υπενθυμίζεται πως η Ισπανία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ η ΠΓΔΜ κατετάγη τέταρτη.

Newsroom ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 8th, 2011 at 15:36 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply