Κυριακή 7/11/2011 1η αγωνιστική ΔΑΚ Γρεβενών

 

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Γρεβενών, όπου τα Λευκάδια επιβλήθηκαν 3-0 του τοπικού Πυρσού, ο οποίος στάθηκε άτυχος από την αρχή του αγώνα, έως και το τέλος, με αποτέλεσμα το σκορ να τον αδικεί.

Αναλυτικά:
α’ ημίχρονο
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και  μόλις στο 6’ ο Γεωργίου από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωνσταντινόπουλο, ενώ στο 10’ κεφαλιά του Δούμα πέρασε άουτ. 
Στο 11′ , έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζεϊρανίδη, ο Έξαρχος πήρε την κεφαλιά, ασθενείς απόκρουση του Αλυσσανδράτου, η μπάλα βρήκε στον Μπούκα και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 0-1 για τα Λευκάδια.

Στο 19’ σουτ ο Γεωργίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

β’ ημίχρονο
Φλύαρα τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Πυρσό να έχει κάποια υπεροχή, ωστόσο τα Λευκάδια σε δύο στημένες φάσεις κατάφεραν να σκοράρουν στο 65’ με τον Έξαρχο κάνοντας το 0-2 και στο 72’ με   σουτ του Ζούρκου, έκαναν το 0-3.

Η ατυχία του Πυρσού συνεχίστηκε και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Δούμα να αστοχεί από κοντά στο 78′ και τον Γωργίου να πιάνει μονοκόμματο σουτ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης – Δίπλαρης (ΕΠΣ Καρδίτσας)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Τσαρτσαρής, Κυριακίδης (64′ Μπόζιαρης), Μπούκας, Γκέτσιος, Κοτζατίσογλου, Γεωργίου, Χαραλαμπίδης (24′ Τζερεμές), Μπόλος, Δούμας Ηλ., Μπλάντος (80′ Δούμας Ευρ.).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Τζεϊρανίδης, Κουβατσίδης, Σίμος, Ματζιαρίδης, Συμπεθέρης (87′ Κοτζαχρήστος), Πιαουτζής, Ζούρκος, Εξαρχος (88′ Πάντζης), Ηλιάδης (75′ Παπαδόπουλος).

Κώστας Ντίγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.