Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου βλέπουν ΠαΣοΚ και ΝΔ

Νοεμβρίου 7th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πρόβα συναίνεσης η συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων εν όψει του σημερινού Eurogroup

Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου βλέπουν ΠαΣοΚ και ΝΔΤην 19η Φεβρουαρίου ως την πιο κατάλληλη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών πρόκριναν οι αντιπροσωπείες των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κατά τη συνάντηση που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής με στόχο την αποσαφήνιση του χρονοδιαγράμματος για την εφαρμογή του προγράμματος της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί η νέα κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να επιτευχθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης και να εγκριθεί η νέα δανειακή σύμβαση για τη μείωση του ελληνικού χρέους.

Πρόβα συναίνεσης για το Εurogroup

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από αντιπροσωπείες εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως πρόβα συναίνεσης εν όψει του Eurogroup και στο πλαίσιο των διεργασιών για την νέα κυβέρνηση και την υλοποίηση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη σύσκεψη στο κτίριο της Αντιπροεδρίας της κυβερνήσεως εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ θα συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αναπληρωτής υπουργός ΟικονομικώνΦίλιππος Σαχινίδηςκαι ο κ. Ζαννιάς. Εκ μέρους της ΝΔ συμμετείχαν ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 7th, 2011 at 08:12 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply