Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, απόπειρα κλοπής και διεξαγωγή παράνομου εράνου είναι μόνο μερικές από τις υποθέσεις που απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Δυτ.Μακεδονίας. Αναλυτικότερα:

Φλώρινα
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Την Παρασκευή (4/11), Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στην Φλώρινα,έναν 48χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκεστο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, υπολείμματα ηρωίνης και σπόροι ακατέργαστης κάνναβης.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• εξήντα ένα (61) δισκία,
• τρία (3) καλαμάκια με υπολείμματα ηρωίνης,
• ένα (1) πιάτο με υπολείμματα ηρωίνης και
• τρεις (3) σπόροι κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Κοζάνη
Σύλληψη δύο ατόμων για διεξαγωγή παράνομου εράνου

Συνελήφθησαν, χθες (4-11-2011) τις μεσημβρινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας 31χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός για διεξαγωγή παράνομου εράνου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν να διενεργούν παράνομο έρανο, για λογαριασμό της Πανελλήνιας Ένωσης Απόρων Αναπήρων Ελλάδος «Η Ελπίδα», χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο σχετική άδεια.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Δύο μπλοκ αποδείξεων Πανελλήνιας Ένωσης Απόρων Αναπήρων Ελλάδος «Η ΕΛΠΙΔΑ»,
* Έξι   έντυπα-περιοδικά του προαναφερομένου συλλόγου και το χρηματικό ποσό των 160,60 €.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τριπόταμο – Φλώρινας
Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάοτου (5/11), στο Τριπόταμο – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο την ώρα που αυτός προσπαθούσε να εισέλθει σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφού είχε σπάσει την κλειδαριά και το τζάμι της εξώπορτας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα κλαδευτήρι, τα οποία χρησιμοποίησε κατά την διάρρηξη.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων,  με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.