Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έλληνας ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αεροδρομίων

Νοέμβριος 4th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οι επικεφαλής των αεροδρομίων όλου του κόσμου εξέλεξαν ομόφωνα το γενικό διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ως πρόεδρο για την επόμενη διετία

Ο Γιάννης Παράσχης ανήλθε στο ανώτατο αυτό αξίωμα επιβεβαιώνοντας και στην πράξη ότι το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρει και που το έχουν καταστήσει ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, διαθέτει και ικανότατο έμψυχο υλικό.

Eξελέγη ομόφωνα, από τους επικεφαλής των αεροδρομίων όλου του κόσμου, Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αεροδρομίων, που αριθμεί 580 μέλη, τα οποία εκπροσωπούν 1.650 αεροδρόμια σε 179 χώρες.

H εκλογή ανακοινώθηκε χθες κατά τη Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αεροδρομίων (Airports Council International ACI-World), στο Μαρακές.

O κ. Παράσχης ανέβηκε σταθερά όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας μέχρι να γίνει πρόεδρος, καθώς, από τον Νοέμβριο του 2009, υπήρξε Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI World), ενώ διετέλεσε, για 2 συνεχόμενες θητείες (2007-2009) Πρόεδρος του Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης (ACI Europe).

Η εκλογή του σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία του αεροδρομίου αλλά και για τη χώρα και είναι αποτέλεσμα της συνεχούς παρουσίας και της συστηματικής δουλειάς της διοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στα διεθνή fora, επί σειρά ετών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παράσχης υπογράμμισε ότι αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα σε μια κρίσιμη εποχή για τον κλάδο, αλλά και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, προσθέτοντας ότι η αστάθεια που χαρακτηρίζει την περίοδο που διανύουμε, απαιτεί η “φωνή” των αεροδρομίων να είναι ενιαία και πιο ηχηρή σε παγκόσμιο επίπεδο.

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 4th, 2011 at 14:33 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply