«Προώθησε» mail με γυμνές φωτογραφίες στη μέλλουσα σύζυγό του

Το «καυτό» mail και η λάθος... πάσα του Ρονάλντο!Ένα απίστευτο… αυτογκόλ έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε ένα mail με γυμνές φωτογραφίες από μία θαυμάστρια του (πού βρήκε την προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνσή του;) και αντί να το διαγράψει, έκανε προώθηση σε όλες τις επαφές του. Μεταξύ αυτών εκείνη της Ιρίνα Σάικ, την οποία αναμένεται να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι!

Στο mail η θαυμάστρια του 26χρονου ποδοσφαιριστή έλεγε πως θέλει να είναι μαζί του και στις φωτογραφίες φορούσε ένα καυτό μπλουζάκι, το οποίο έγραφε «πάρα πολύ καυτή για να με χειριστείς». Εκτός της συντρόφου του Ρονάλντο, το συγκεκριμένο «γράμμα» παρέλαβαν η τραγουδίστρια Πίξι Λοτ, η Κιμ Καρντάσιαν (πρώην σύντροφός του) και η πρώην σεξοβόμβα του Big Brother Ίμοτζεν Τόμας.

«Το τηλέφωνο του Κριστιάνο (Ρονάλντο) πήρε φωτιά τις επόμενες ώρες, αφού οι φίλοι του ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ ρωτούσαν συνεχώς για την κοπέλα στις φωτογραφίες. Ο ποδοσφαιριστής, απλώς, εξήγησε ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία θαυμάστριά του και ότι πάτησε λάθος κουμπιά», τόνισε μία πηγή στην βρετανική εφημερίδα Mirror.

Όσον αφορά την Ιρίνα Σάικ, φέρεται να αντέδρασε ψύχραιμα από την… γκέλα του Ρονάλντο και κατανόησε πως ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Υπενθυμίζεται ότι το 25χρονο μοντέλο έχει συγχωρήσει το γεγονός πως ο Πορτογάλος έγινε πατέρας από μία άλλη γυναίκα πριν από περίπου δύο χρόνια.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.