Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε για 7η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην κατηγορία Ε3 (μοτοσυκλέτες άνω των 450 κ.ε.), αλλά και στην Γενική Κατάταξη. Ο Γιάννης Παυλίδης κατακτά τον δεύτερο Πανελλήνιο τίτλο του στο Enduro στην κατηγορία E1 (μοτοσυκλέτες 4Τ μέχρι 250 κ.ε.), καθώς και την τρίτη θέση στην Γενική Κατάταξη του πρωταθλήματος

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης συγχαίρει τους Γρεβενιώτες αθλητές του Μ.Ο.Γ. που εκπροσώπησαν τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2011.
Η διάκριση του Βασίλη Σιαφαρίκα και του Γιάννη Παυλίδη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας. Ο Αντιπεριφερειάρχης εύχεται στους αθλητές υγεία και καλή συνέχεια με πολλές αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη
Τα Γρεβενά και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τις νέες επιτυχίες των Αθλητών του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Γρεβενών (Μ.Ο.Γ.) του Βασίλη Σιαφαρίκα και του Γιάννη Παυλίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro για το 2011.

Επιτυχίες που αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας, για το Δήμο μας και ομορφαίνουν τη ζοφερή καθημερινότητά μας. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε οι κατακτήσεις των παιδιών μας στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους μας: «η συστηματική δουλειά, ο σωστός προγραμματισμός και η θέληση φέρνουν πάντα την επιτυχία».

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους δύο Αθλητές καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. του ΜΟΓ, που όλα αυτά τα χρόνια, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μας χαρίζουν σημαντικές πρωτιές στους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Εύχεται οι επιτυχίες των αθλητών μας να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια να «ταξιδεύουν» τα Γρεβενά σε όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.