Τον ποδηλάτη Γρηγόρη Βερροιώτη, παραγωγό ραδιοφώνου, ο οποίος ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη για να κάνει το γύρο της Ευρώπης  υποδέχθηκε στο γραφείο του την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο κ. Βερροιώτης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για το ταξίδι του, το οποίο όπως είπε υπολογίζει να διαρκέσει περίπου τρία (3) χρόνια, ένα ταξίδι όπως το χαρακτήρισε ζωής και αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας και της Ευρώπης.

“Αυτό που θέλω να περάσω με την προσπάθειά μου αυτή τόνισε είναι ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε” είπε, μεταφέροντας και καταθέτοντας παράλληλα τις εικόνες και τις εμπειρίες που αποκομίζει από τις περιοχές που επισκέπτεται , συμβάλλοντας έτσι στην προβολή και ανάδειξή τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Δήμαρχος αφού τον καλωσόρισε στα Γρεβενά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την Τουριστική Ανάπτυξη της περιοχής. Στόχος μας είναι τόνισε τα Γρεβενά να γίνουν τόπος προορισμού και τις τέσσερις εποχές του έτους. Αναφέρθηκε, στις ομορφιές των Γρεβενών, στον Εθνικό Δρυμό της Βάλλια Κάλντα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γεωθαύματα, στα παλαιοντολογικά ευρύματα καθώς και στο «Αστρονομικό  Εκπαιδευτικό Πάρκο του Όρλιακα», ενώ παρέδωσε στον κ. Βερροιώτη επιστολή στην οποία καταγράφονται όλα όσα ειπώθηκαν προφορικά.

Ο κ. Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Βερροιώτη εκδόσεις με τις ομορφιές των Γρεβενών.

Διαβάστε ακόμη: O ποδηλάτης του Κόσμου στον Star-Fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.