Με τη συμμετοχή 48 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου το 4ο Rally Sprint που διοργάνωσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας

Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αγώνων για το κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και το 47ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικού Αυτοκινήτου.

Για την έναρξη του ράλλυ οι διοργανωτές επέλεξαν το υδραγωγείο της Πτολεμαϊδας, όπου σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου δόθηκε η εκκίνηση.

Τα πληρώματα όλων των κατηγοριών τερμάτισαν χωρίς προβλήματα, ενώ η εκδήλωση απονομής επάθλων πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Βλάστης μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία της δημάρχου Εορδαίας Π. Βρυζίδου, του αντιπεριφερειάρχη Γ. Σόκουτη, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.

Πρώτοι στη γενική κατάταξη βγήκαν οι αθλητές Ν. Παυλίδης και Μαρία Κυρλακίτση, ενώ τις τρεις πρώτες θέσεις σε τοπικό επίπεδο κατέλαβαν οι Δημ. Μπατσάρας, Απόστολος Μπατσάρας και Νίκος Κουτσουμπίδης.

Στόχος της Λέσχης είναι η δημιουργία πίστας αγώνων αυτοκινήτου διεθνών προδιαγραφών στο χώρο των Ορυχείων της ΔΕΗ, ενώ ιδιαίτερα ικανοποιημένοι φάνηκαν και οι διοργανωτές από τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Σερσέμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.