Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πραγματοποιήθηκε στην Εορδαία το 4ο Rally Sprint

Νοεμβρίου 2nd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου το 4ο Rally Sprint που διοργάνωσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας

Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αγώνων για το κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και το 47ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικού Αυτοκινήτου.

Για την έναρξη του ράλλυ οι διοργανωτές επέλεξαν το υδραγωγείο της Πτολεμαϊδας, όπου σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου δόθηκε η εκκίνηση.

Τα πληρώματα όλων των κατηγοριών τερμάτισαν χωρίς προβλήματα, ενώ η εκδήλωση απονομής επάθλων πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Βλάστης μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία της δημάρχου Εορδαίας Π. Βρυζίδου, του αντιπεριφερειάρχη Γ. Σόκουτη, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.

Πρώτοι στη γενική κατάταξη βγήκαν οι αθλητές Ν. Παυλίδης και Μαρία Κυρλακίτση, ενώ τις τρεις πρώτες θέσεις σε τοπικό επίπεδο κατέλαβαν οι Δημ. Μπατσάρας, Απόστολος Μπατσάρας και Νίκος Κουτσουμπίδης.

Στόχος της Λέσχης είναι η δημιουργία πίστας αγώνων αυτοκινήτου διεθνών προδιαγραφών στο χώρο των Ορυχείων της ΔΕΗ, ενώ ιδιαίτερα ικανοποιημένοι φάνηκαν και οι διοργανωτές από τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Σερσέμη.

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 2nd, 2011 at 12:50 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply