Αποστρατεύθηκαν και οι τέσσερις αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων

Βαθιά τομή στην ηγεσία των Ενόπλων ΔυνάμεωνΒαθιά τομή στις ένοπλες δυνάμεις αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, αποστρατεύοντας και τους τέσσερις αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων. Η απόφαση για την αποστρατεία των τεσσάρων αρχηγών έγινε μισή ώρα πριν ο πρωθυπουργός συγκαλέσει σε πλήρη σύνθεση το υπουργικό συμβούλιο. Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος κ. Μιχ. Κωσταράκος, διοικητής έως τώρα του 3ου Σώματος Στρατού. Νέος αρχηγός ΓΕΣ τοποθετήθηκε ο αρχιστράτηγος κ. Κων. Ζαζιάς, διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Αρχηγός ΓΕΑ τοποθετήθηκε ο αντιπτέραρχος (Ι) κ. Αντ. Τσαντιράκης, έως τώρα αρχηγός τακτικής αεροπορίας. Και νεός αρχηγός ΓΕΝ τοποθετήθηκε ο υποναύρχος κ.Κοσμάς Χρηστίδης, έως τώρα αρχιεπιστολέας της Διοίκησης Διοικητικής Μερίμνης (ΔΔΜΝ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ΚΥΣΕΑ σε μια σπάνια απόφασή του αποστράτευσε και τους τέσσερις αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων,συγκεκριμένα τους: αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο (Ι) Ι. Γιάγκο, αρχηγό ΓΕΣ αντιστάρτηγο κ. Φραγ. Φράγκο, αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) κ. Βασ. Κλόκοζα και τον αρχηγό του ΓΕΝ ναύαρχο κ. Δ. Ελευσινιώτη, οι οποίοι κρίθηκαν ότι τερμάτησαν ευδοκίμως τη σταδιοδρομια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.