Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αμβρόσιος: H Ελλάδα τελεί υπό ξενικήν κατοχήν!

1 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Νέα σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης, και του πρωθυπουργού προσωπικά, εξαπολύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, από το προσωπικό ιστολόγιο του

http://www.skai.gr/files/temp/748E6979186DCF382CFAB6CB503BEAA2.jpgΜεταξύ άλλων, ο κ. Αμβρόσιος κάνει λόγο για «γερμανική κατοχή και ξεπούλημα της ελληνικής γης και των χρυσαφικών και των τιμαλφών της Πατρίδος μας».
«Γιορτάσαμε όμως την λαμπρότερη εθνική επέτειεο των νεωτέρων χρόνων χωρίς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος! Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε να συμμετάσχη σε συνεδριακή εκδήλωση του Αραβικού κόσμου, με την ονομασία “Αραβική Άνοιξη” που έλαβε χώρα στην Κύπρο! Η στάση του πρωθυπουργού περιφρόνηση προς τους ήρωες του ’40» προσθέτει.

Παράλληλα, ο μητροπολίτης υπεραμύνεται της στάσης ορισμένων πολιτών κατά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Οι διαμαρτυρόμενοι προχθές (σ.σ στις 28 Οκτωβρίου) διεμαρτύροντο κατά της πολιτικής Εξουσίας! Ήσαν οι ίδιοι εκείνοι “αγανακτισμένοι” Έλληνες, οι οποίοι προ μηνός κατέκλυζαν την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα! Ήσαν ΟΛΟΙ οι “μή βολεμμένοι” Έλληνες, οι οποίοι από τη μια άκρη της Ελλάδος έως την άλλη συγκροτούν τήν παράταξη των απογοητευμένων από τό πολιτικό Σύστημα. Οι οποίοι καί συνεχίζουν να απογοητεύωνται!» αναφέρει.

Με πληροφορίες από Amen.gr

This entry was posted on Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, 2011 at 19:49 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply