Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O ποδηλάτης του Κόσμου – Bike for Life means …La vita è bella… Η ζωή είναι ωραία… και φτάνουμε Γρεβενά…

31 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Διασχίζουμε την Εγνατία Οδό και σε λίγο φτάνουμε  στα τόπο των μανιταριών και των γεφυριών στα όμορφα Γρεβενά”.

http://4.bp.blogspot.com/-N0QBbM53Zcg/TqwCy28Fh2I/AAAAAAAAAg8/8P5l-hORCeM/s1600/29.10.11.jpgΈνας ποδηλάτης, ένα ενεργειακό ποδήλατο, ο δρόμος…και για 2 χρόνια το ταξίδι σε 22 χώρες, 142 Περιφέρειες, 368 πόλεις φιλοξενίας, 920 πόλεις σταθμούς και 2760 Οργανισμούς και Ενώσεις πολιτών…Καλώς ήρθατε!!!

Δυο χρόνια θα αφιερώσει από τη ζωή του ένας 40χρονος ποδηλάτης,ο  Γρηγόρης Βερροιώτης παραγωγός ραδιοφώνου ,που  ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη για τον γύρο της Ευρώπης σε 22 χώρες, 368 Δήμους και 120 Περιφέρειες, με σκοπό να μεταφέρει στους 1000 περίπου Οργανισμούς και Ενώσεις πολιτών που θα επισκεφθεί, ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας, -παρά την δυσάρεστη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη γηραιά ήπειρο-, πως όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει όταν είμαστε ενωμένοι…

Μετά τη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε τη Βέροια, την Κοζάνη και έρχεται στα Γρεβενά. Ο Star-Fm 933 θα μεταδίδει ζωντανά τις εμπειρίες του ποδηλάτη, που έχει έναν και μόνο σκοπό: Την ανάδειξη της κάθε περιοχής που συναντά.

Το ταξίδι ξεκίνησε… η ζωή είναι εδώ και είναι ωραία…εμείς το σκεφτήκαμε αλλά και εσείς είστε ήδη μαζί μας …ελάτε να χαράξουμε “βιωματικά” τους ποδηλατοδρόμους σε όλη την Ευρώπη…!!!

Ο Ποδηλάτης και η Ομάδα του

Παρακολουθήστε  στο διαδίκτυο όλη τη διαδρομή του ποδηλάτη μας

This entry was posted on Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011 at 16:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply