Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε για 7η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην κατηγορία Ε3 (μοτοσυκλέτες άνω των 450 κ.ε.) με την HONDA CRF 480, αλλά και στην Γενική Κατάταξη (Ανεξαρτήτως κατηγορίας). Ρεκόρ που δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν και πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον, αναδεικνύοντας έτσι, τον Βασίλη Σιαφαρίκα, σαν τον καλύτερο αθλητή enduro όλων των εποχών στην Ελλάδα. Διάκριση που τιμά ιδιαίτερα τον Βασίλη και κάνει υπερήφανους τον Μ.Ο.Γ. και τα Γρεβενά.

Ο Γιάννης Παυλίδης κατακτά τον δεύτερο Πανελλήνιο τίτλο του στο Enduro. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας Ν (νέων αθλητών), κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή και στην κατηγορία E1 (μοτοσυκλέτες 4Τ μέχρι 250 κ.ε.) με την HUSQVARNA TE 250, καθώς και την τρίτη θέση στην Γενική Κατάταξη του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Παυλίδης θεωρείται σήμερα από τους καλύτερους νέους αθλητές enduro στον Ελλαδικό χώρο.

www.mog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.