Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ο Τζόρνταν (Ιορδάνης Καραϊορδανίδης) αναλαμβάνει τις τύχες του ΓΣΓ

31 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την τύχη του ιστορικότερου (μετά τον Πυρσό) αθλητικού σωματείου των Γρεβενών αναλαμβάνει ο Ιορδάνης Καραϊορδανίδης γνωστός περισσότερο σε όλους μας ως Τζόρνταν. Μετά από εκλογικές διαδικασίες, ο Ιορδάνης αναλαμβάνει τις τύχες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών. Γνώστης ο ίδιος της αθλητικής κατάστασης του νομού με συμμετοχή σε πολλά αθλητικά σωματεία (4 χρόνια στη Διοίκηση του Πυρσού και 2 στη διοίκηση του Πρωτέα) , αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Έχοντας κοντά του ικανά στελέχη που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στο Ελληνικό βόλεϊ  και στίβο , θα προσπαθήσει να αναδείξει τον σύλλογο των Γρεβενών και να τον τοποθετήσει εκεί που του αξίζει: στο υψηλότερο σκαλί.

Την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου θα την μάθουμε τις επόμενες , ενώ ο ίδιος θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, μετά τις 12 το μεσημέρι στον Star-Fm 933.

Star-Fm: “Σιδεροκέφαλος”…

This entry was posted on Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011 at 18:01 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply