Θα παρουσιάσει την οικογένειά του σε τηλεοπτικό σόου

Ο έγκυος άνδρας έχει τρία παιδιάΟ πρώτος άνδρας που έμεινε έγκυος θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τα τρία παιδιά του. Ο Τόμας Μπίτι, ο οποίος είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, πριν από τέσσερα χρόνια, με την πρώτη εγκυμοσύνη του, είναι πλέον ένας τρισευτυχσμένος μπαμπάς που απολαμβάνει την οικογένειά του μαζί με τη σύζυγό του.

Ο Τόμας γεννήθηκε γυναίκα, αλλά αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου. Άρχισε να παίρνει ανδρικές ορμόνες, έκανε μαστεκτομή και έβγαλε γένια. Όμως είχε διατηρήσει τα γυναικεία αναπαραγωγικά του όργανα, επειδή ήθελε οπωσδήποτε να κάνει παιδιά.

Η φωτογραφία του γενιοφόρου άνδρα με τη φουσκωμένη κοιλιά έγινε μία από τις πιο πολυσυζητημένες εικόνες της περασμένης δεκαετίας και πυροδότησε μεγάλη συζήτηση. Μάλιστα, πολλοί αμφισβήτησαν την «αυθεντικότητα» της εγκυμοσύνης του Τόμας.

Εκείνος απάντησε στους αμφισβητίες, αποκτώντας την κόρη του, τη Σούζαν και δύο αγοράκια, τον Ώστιν και τον Τζένσεν. Ο Τόμας έχει δηλώσει ότι αντιμετώπισε όλα τα προβλήματα που βρίσκουν μπροστά τους οι έγκυοι. Είχε παρενέργειες από την ορμονοθεραπεία, ενώ ακόμη και σήμερα προσπαθεί να χάσει τα κιλά από την τελευταία εγκυμοσύνη.

Τη Δευτέρα, η ιδιότυπη οικογένεια θα εμφανιστεί στην εκπομπή The Doctors για να μιλήσει για τις εμπειρίες της και να απαντήσει σε ερωτήματα τηλεθεατών.

Newsbeast.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.