Τι τρέχει με τον Νέρι Καστίγιο

Βετεράνος ετών 27;Κανείς δεν έχει πέσει από τα σύννεφα με τη μηδαμινή αγωνιστική προσφορά του Νέρι Καστίγιο. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε πως ο Μεξικανός επιθετικός αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση, που χρήζει «ειδικών χειρισμών» για να μπορέσει να βοηθήσει τον Αρη στη φετινή προσπάθεια και να αναστήσει την παραπαίουσα καριέρα του.

Αυτό που έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον είναι πως αυτός που δεν περίμενε τη συγκεκριμένη εικόνα είναι ο Σάκης Τσιώλης που στήριξε το μισό οικοδόμημα πάνω του και το άλλο μισό στους Νέτο και Φατί. Και κατ΄ επέκταση οι διοικούντες τον Αρη, που δεν είχαν κανένα λόγο παρά να αποδεχθούν τις διαβεβαιώσεις του Ελληνα τεχνικού πως έχει βρει το κουμπί του Νέρι.

Βλέπετε, ο Τσιώλης έπεσε θύμα της δίψας του Καστίγιο να παίξει επιτέλους μπάλα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Παιχνίδια στα οποία μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του, έδωσε όμως στον Αρη το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν σε κάποια χρονικά διαστήματα εκείνων των τελευταίων πέντε νικηφόρων αγώνων.

Είναι αλήθεια πως σε εκείνο το διάστημα της σεζόν, ο Καστίγιο δεν δημιούργησε προβλήματα. Πάνω εκεί πόνταρε και ο Τσιώλης, που πίστεψε πως αν ο Νέρι πραγματοποιήσει μια καλή προετοιμασία, θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος φέτος. Και γιατί να μην ηγηθεί της προσπάθειες του Αρη. Του έδωσε ακόμη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείγμα του πόσο υπολόγιζε πάνω του.

Σε αυτό που δεν υπολόγισε σωστά ο Τσιώλης στην προσπάθειά του να λύσει την εξίσωση Καστίγιο είναι στη διάθεση του κυκλοθυμικού Μεξικανού. Στην άγνωστη μεταβλητή που σε μεγάλο βαθμό έχει στιγματίσει την καριέρα του. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια στη Σαχτάρ, στη Μάντσεστερ Σίτι, στους Χιούστον Δυνάμο και πλέον στον Αρη. Και το κακό είναι πως πλέον οι πιθανότητες να λύσει την εξίσωση ο τεχνικός του Αρη είναι λίγες…

Σε όποιον αγαπά το καλό θέαμα και θυμάται πριν από τέσσερα χρόνια τον Καστίγιο να περνάει όλη την αντίπαλη άμυνα δεν μπορεί παρά να προκαλεί θλίψη η τωρινή του εικόνα. Βετεράνος ετών 27; Είναι πραγματικά κρίμα για ένα τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να μοιάζει με θλιβερή καρικατούρα του παίκτη που θαυμάσαμε. Όχι για τον χαρακτήρα του φυσικά αλλά για την ερωτική του σχέση με τη μπάλα.

Του λείπει του κίνητρο; Έβγαλε τόσα λεφτά γρήγορα που δεν έχει πια ενδιαφέρον; Όποια και αν είναι η αιτία ο Αρης βλέπει ότι μέχρι στιγμής η πιο δαπανηρή καλοκαιρινή επένδυσή του… χτυπά limit down. Και αν δεν συνέλθει σύντομα θα ψάχνει τρόπους να απεμπλακεί από αυτόν.

www.sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.