Συντετριμμένος ο Σεμπάστιαν Φέτελ

«Φριχτές αυτές οι εβδομάδες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό»Φριχτές χαρακτήρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ τις προηγούμενες εβδομάδες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεδομένου ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα σπορ κινδυνεύουν.

«Ήταν δύο φριχτές εβδομάδες για το μηχανοκίνητο κόσμο. Όταν επέστρεψα από την Κορέα έμαθα για τον Γουέλντον. Έπειτα, την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθούσα το Moto GP και είδα το δυστύχημα του Μάρκο. Δεν ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά τον είχα γνωρίσει φέτος», ήταν τα λόγια του Φέτελ .

«Όλοι όσοι μπαίνουν σε ένα μονοθέσιο, ή αναβαίνουν σε μία μοτοσικλέτα ρισκάρουν. Εμείς αγαπάμε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αγαπάμε την πρόκληση και πάντα ελπίζουμε να μην συμβεί τίποτα. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπουμε τα πράγματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα», συμπλήρωσε.

www.sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.