Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Φριχτές αυτές οι εβδομάδες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό»

28 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συντετριμμένος ο Σεμπάστιαν Φέτελ

«Φριχτές αυτές οι εβδομάδες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό»Φριχτές χαρακτήρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ τις προηγούμενες εβδομάδες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεδομένου ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα σπορ κινδυνεύουν.

«Ήταν δύο φριχτές εβδομάδες για το μηχανοκίνητο κόσμο. Όταν επέστρεψα από την Κορέα έμαθα για τον Γουέλντον. Έπειτα, την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθούσα το Moto GP και είδα το δυστύχημα του Μάρκο. Δεν ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά τον είχα γνωρίσει φέτος», ήταν τα λόγια του Φέτελ .

«Όλοι όσοι μπαίνουν σε ένα μονοθέσιο, ή αναβαίνουν σε μία μοτοσικλέτα ρισκάρουν. Εμείς αγαπάμε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αγαπάμε την πρόκληση και πάντα ελπίζουμε να μην συμβεί τίποτα. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπουμε τα πράγματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα», συμπλήρωσε.

www.sportfm.gr

This entry was posted on Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, 2011 at 18:01 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply