Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο κλειστό Γυμναστήριο μετακομίζει το ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας

Οκτώβριος 27th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στο κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας πρόκειται να μεταφερθεί εντός του Νοεμβρίου η έδρα του τομέα ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) Πτολεμαΐδας που στεγάζεται αυτή τη στιγμή σε χώρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Πτολεμαΐδας, προκειμένου να αρθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή του Υδραγωγείου από η στάθμευση των ασθενοφόρων.

Η μετεγκατάσταση του τομέα του ΕΚΑΒ στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου γίνεται μετά από σχετική συγκατάθεση που έδωσε το δημοτικό συμβούλιου Εορδαίας, για να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία από τη στάθμευση των ασθενοφόρων στο Υδραγωγείο. Παράλληλα όμως η μεταφορά της υπηρεσία από το συγκεκριμένο σημείο γίνεται και για την προστασία των ίδιων των ασθενοφόρων που παρκάρουν στο δρόμο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (μεγάλο ψύχος) και δεν μπορούσαν να είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ) Χρήστος Κεσκερίδης.

Σημείωσε ότι το ΕΚΑΒ θα στεγαστεί στο χώρο κάτω από τις κερκίδες του σταδίου και ότι η διευθέτηση αυτή παρέχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού εκτός από τη στέγαση του ίδιου του τομέα του ΕΚΑΒ, θα βρίσκεται πλέον ένα εξοπλισμένο πλήρωμα δίπλα σε χώρους μαζικής άθλησης για κάθε ενδεχόμενο, αφού στο σημείο αυτό βρίσκονται γήπεδα μπάσκετ, χάντμπολ, πάλης, καθώς και το κλειστό κολυμβητήριο, ενώ το στάδιο χρησιμοποιεί πολύς κόσμος για τον περίπατό του, ενώ ταυτόχρονα, με την εγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο χώρο αυτό διασφαλίζεται και η φύλαξη του χώρου καθ’ όλο το 24ωρο.

 

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 27th, 2011 at 13:31 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply