Οι πρώτες εικόνες της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι με την νεογέννητη κόρη της, Τζουλιά, είδαν χθες το φως της δημοσιότητας

Η Κάρλα, το νεογέννητο και το αρκουδάκι της ΜέρκελΗ Κάρλα Μπρούνι απαθανατίστηκε την ώρα που έφευγε από την κλινική La Muette του Παρισιού, όπου το απόγευμα της Τετάρτης έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της – και πρώτο της με τον Νικολά Σαρκοζί.

Στις φωτογραφίες η Μπρούνι εμφανίζεται να κρατά το μωρό σε τυλιγμένο σε μία μπλε κουβερτούλα. Το πρόσωπο ωστόσο της μικρής δεσποινίδος Σαρκοζί δεν κατόρθωσε να το δει κανείς.

Ενα μήνα πριν η Κάρλα Μπρούνι είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό TF1 ότι θα κρατήσει το μωρό αυστηρά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θα επιτρέψει να δημοσιοποιηθεί καμία φωτογραφία του.

Σε σύντομο μήνυμά της στην ιστοσελίδα της, η Μπρούνι δήλωσε συγκινημένη από τα αναρίθμητα μηνύματα συγχαρητηρίων που έλαβε από την ώρα που γέννησε την κόρη της.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της διάλεξαν για το μωρό τους το όνομα “Τζουλιά”.

Η Κάρλα, το νεογέννητο και το αρκουδάκι της Μέρκελ

Ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας που γίνεται πατέρας. Εχει τρία ακόμη παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους του, ενώ η Κάρλα Μπρούνι έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της.

Δώρα από Μέρκελ και Κάμερον
Χθες, η Γερμανίδα Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, δώρισε ένα λούτρινο αρκουδάκι για τη νεογέννητη κόρη του στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον και η σύζυγός του Σαμάνθα διάλεξαν μια ροζ πλεκτή κουβέρτα για την μικρή δεσποινίδα Σαρκοζί.

 

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.