Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπό παραίτηση από τις 6 Οκτωβρίου (!) η διοίκηση της ΑΕΚ

Οκτώβριος 24th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Σταύρος ΑδαμίδηςΣτη διάθεση του Νίκου Νοτιά θέτει η διοίκηση του Σταύρου Αδαμίδη την παραίτησή της. Μάλιστα μέσω σχετικής ανακοίνωσης τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιούν ότι είχαν παραιτηθεί από τις 6 Οκτωβρίου (!), όταν δηλαδή ανακοίνωθηκε η πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου, και σημειώνουν ότι οι παραιτήσεις «θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Εκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση.Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Εκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

» Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.

» Καλούμε για άλλη μία φορά όλους τους Ενωσίτες να πορευθούμε ενωμένοι, αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και διαφορές, στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους».

Ξεπροβόδισμα με αποδοκιμασίες
Η ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ (3-1). εξόργισε τους οπαδούς της «Ένωσης» στην Κρήτη, οι οποίοι μάλιστα είχαν αποθεώσει την «κιτρινόμαυρη» αποστολή κατά την άφιξή της στο νησί. «Ντροπή σας! Δεν ντρέπεστε να τρώτε τρία γκολ από τον ΟΦΗ; Από αυτή την ομάδα» φώναζαν χαρακτηριστικά τα περίπου 50 άτομα που μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να ξεπροβοδίσουν την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου.

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 24th, 2011 at 10:43 and is filed under ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply