Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατί πρέπει να παντρεύονται οι άντρες

Οκτώβριος 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Γιατί πρέπει να παντρεύονται οι άντρεςΚαι γιατί δεν πρέπει να παντρεύονται οι γυναίκες

Όσοι από εσάς βρίσκετε μερικά βήματα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης σας, τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από μια νέα μελέτη μπορεί να σας κάνουν να… το επισπεύσετε αν είστε άντρες και να το ακυρώσετε αν είστε γυναίκες!

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη οι παντρεμένοι άντρες μεταφέρονται στο νοσοκομείο γρηγορότερα όταν τους πιάνουν πόνοι στην περιοχή της καρδιάς (σημάδια για καρδιακή προσβολή) σε σχέση με τους εργένηδες.

Και το να πηγαίνει κανείς έγκαιρα στο νοσοκομείο σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει ότι θα σωθεί η ζωή τους!

Φαίνεται πως, όπως λέει η μελέτη, οι γυναίκες σύζυγοι παίρνουν πολύ στα σοβαρά οποιοδήποτε πόνο στην περιοχή του στήθους και παρακινούν τον άντρα τους να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Αυτό εξηγεί ως ένα βαθμό γιατί οι παντρεμένοι άντρες εμφανίζουν μικρότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία και από καρδιαγγειακή πάθηση συγκριτικά με τους εργένηδες.

Κι ενώ ο γάμος φαίνεται να… ευνοεί από αυτήν την άποψη τους άντρες συζύγους, με τις γυναίκες συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Προτού όμως βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άντρες συζύγους ότι δεν προσέχουν αρκετά τις γυναίκες τους, η μη έγκαιρη προσφυγή στους γιατρούς μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες συνήθως εμφανίζουν «άτυπα» συμπτώματα καρδιακής προσβολής.

Μπορεί για παράδειγμα να νιώθουν μούδιασμα αντί για πίεση στο στήθος, ή δύσπνοια.

Συμπερασματικά, καλό θα ήταν όλοι να γνωρίζουν τα συμπτώματα και τους παράγοντες κινδύνου που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακή προσβολή.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 20th, 2011 at 16:45 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply