Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σαμαράς προς Παπανδρέου: «Θα πάω στις Βρυξέλλες αλλά όχι μαζί σου»

Οκτώβριος 19th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας όπου επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε στον κ. Σαμαρά να μεταβούν μαζί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κρατά κλειστά τα χαρτιά δεν διαπραγματεύσεων, ενώ δεν τον έχει καν ενημερώσει για τις επιστολές που εστάλησαν στο ΔΝΤ.

«Όταν δύο πολιτικοί αρχηγοί πάνε μαζί στις Βρυξέλλες, σημαίνει ότι εμφανίζονται με μία ενιαία γραμμή… Εσύ τι εθνική γραμμή έχεις; Έχουμε συμφωνήσει ποτέ οι δυο μάς; Εσύ δε μπορείς να συμφωνήσεις με τους υπουργούς σου», του απάντησε ο κ. Σαμαράς.

«Θα πάω με κλειστά χαρτιά να διαπραγματευτώ; Και πως εσύ δέχεσαι να πας στις Βρυξέλλες με κάποιον που πριν από λίγο αποκαλούσες ‘συκοφάντη’;» απάντησε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «Θα πάω στις Βρυξέλλες όπως πηγαίνω κάθε φορά για να κάνω το εθνικό μου καθήκον, αλλά όχι μαζί σου».

Για “προφάσεις και υπεκφυγές” κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, αναφερόμενος στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να πάει στις Βρυξέλλες με τον Γιώργο Παπανδρέου.

“Αναζητεί άλλοθι για να αρνηθεί για ακόμη μια φορά να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην εθνική προσπάθεια που κάνει η χώρα με τις θυσίες του Ελληνικού λαού… Ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ. αποτελούν την μοναδική περίπτωση αντιπολίτευσης σε όλη την Ευρώπη που δεν αναλαμβάνει στοιχειωδώς τις ευθύνες της για να βοηθήσει τη χώρα της” κατέληξε ο κ. Μόσιαλος.

Γιάννης Σιδέρης

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 19th, 2011 at 13:46 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply